Welkom bij Bril '73 Opticiens

Bij  Bril ’73 Opticiens vind u een gevarieerde collectie monturen, brillenglazen, (Nacht)contactlenzen en zonnebrillen. Van functioneel tot modieus en van zakelijk tot exclusief. Van onopvallend, leuk, gek, fleurig en geraffineerd tot design van bekende ontwerpers.

Bij Bril ’73 Opticiens letten we  beslist niet  alleen  op  de modische aspecten.  Zorg  voor  ogen  nemen wij  zeer  serieus.  Daarom heb je bij ons altijd de zekerheid van vakbekwame opticiens. Specialisten, die de tijd nemen voor een goed en individueel advies. Of het nu gaat om trendy monturen of de laatste multifocale technieken op lenzengebied of glazen.

Voor (moeilijke) reparaties aan brillen, draaien wij onze hand niet om. Wij streven ernaar dat iedereen zijn of haar bril weer zo spoedig mogelijk weer op de neus heeft, daar staan wij ook om bekend.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn voor de oogmeting en contactlens controles , werken wij uitsluitend op afspraak. Zo voorkomen wij dat u als klant moet wachten. U kunt komen met uw vragen en eventuele wensen, waar wij met de oogmeting rekening mee houden.

Bril '73 Opticiens is aangesloten bij het CENTROP,  bij ons hebt u recht op een vergoeding (zoals bij alle opticiens in nederland) van uw glazen/bril indien u daarvoor bent verzekerd bij uw zorgverzekeraar.